logo

Добре Дошли!

Понеделник- Петък 9.00 - 17.00

+359877700173

Бургас, ж-к Изгрев 27А, 8008

Top

Здравословен начин на живот

healthhubbg.com / Здравословен начин на живот

Здравословен начин на живот

Здраве, Храна

Кой трябва да получи хранителни консултации?

Всеки може да получи консултация за здравословно хранене. Ако искате да поддържате общото здравословно състояние под контрол и да осигурите неговата непрекъснатост, можете да получите Консултации за хранене.

Какво ви е необходимо, преди да започнем консултацията.

Преди да започна консултации за здравословно хранене, трябва да ви опозная по-добре. Поради тази причина е достатъчно да носите анализите, които сте направили през последните 6 месеца.

Какво е програма за здравословно хранене?

По време на процеса на консултиране за здравословно хранене ви предлагам специална програма за здравословно хранене. Тази програма се променя специално за вас на нашите редовни срещи и включва както хранителен план според вашите индивидуални нужди, така и цялата подкрепа от моя страна , от която  се нуждаете.

Предоставяте ли списък със здравословни диети ?

Нашият приоритет в процеса на консултиране за здравословно хранене е да разберем вашите хранителни навици  и да ги направим възможно най-устойчиви.Целта не е диета която да спазваш определен период на време -а начин на хранене и начин на живот които да дадат трайни резултати , познание върху  храната ,начина по който да я приготвиш.Защото ти си важен ,за да си щастлив ,трябва да си здрав.

 

Health Hub